Altijd gratis bezorging vanaf 20,-

Vitamine koffie bij Dragons Den

Vitamine koffie bij Dragons Den, vitamine, koffie, dragons den, NPO1, 25 maart, gezondste koffie van Nederland,

Zat jij de afgelopen tijd ook gekluisterd op de bank? Dat een ondernemer het podium op kwam en zijn bedrijf ging pitchen. En dat Won Yip, Nikkie Plessen, Shawn Harris, Pieter Schoen en Michel Perridon het bedrijf kapot maakte of dat ze tegen elkaar op gingen bieden om een aandeel van het bedrijf te bemachtigen. Ja, het nieuwe seizoen van Dragons Den is begonnen. Twee afleveringen zijn geweest en de derde komt eraan, 25 maart op NPO1. En drie maal raden welke onderneming hier in te vinden is? Was de vitamine koffie bij Dragons Den?

Bij de Dragons Den van 25 maart was Cupplement te gast. Wij pitchten daar onze vitamine koffie. Maar het liep heel anders dan verwacht….

Wij hadden twee maanden geleden een kwalificatie pitch. Dit ging erg goed, maar ze hadden al veel andere jonge ondernemers dus wij kwamen op de reservelijst. Balen. We waren het alweer volledig vergeten toen we op een vrijdag aan het eind van de middag in de Albert Heijn liepen en werden gebeld, door niemand minder dan Dragons Den. Er was een start-up uitgevallen wegens Corona. Konden wij zondag ochtend in Hilversum zijn was de vraag.

De vitamine koffie bij Dragons Den

Heel vrijdagavond en zaterdag zijn we bezig geweest met de voorbereiding. Pitch maken, outfit vinden, decor regelen. En toen hoorden we ook nog dat het zondag hard ging sneeuwen en de treinen waarschijnlijk niet zouden rijden. Gelukkig regelde de Dragons een hotel voor ons in Hilversum. Een slapeloze nacht later werden we om 8 uur verwacht in de studio.

Toen we daar aankwamen kregen we eerst een hele uitleg van de opname, toen kregen we make-up op en daarna kwam Jort Kelder naar ons toe met de uitspraak “Jullie zijn toch die brakke studenten”. “Die met die vitamine koffie”.

Na het leuke gesprek met Jort moesten we voor een deur plaatsnemen, wachtend op het groene licht. Hoe dit is afgelopen kan je zien op 25 maart, om half 10 bij NPO1. Hier pitchen wij onze vitamine koffie, de gezondste koffie van Nederland voor de investeerders van Dragons Den.

Probeer het product hier uit.

1 reactie

    […] blog is een vervolg op blog 1 over dit onderwerp. Het gaat over Dragons Den en hoe koffie met vitamines op tv […]

Geef een antwoord

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup

Available Coupon

X
Chat met Stefan