Kies jouw

Cupplement Coffee

Gratis bezorging bij een besteding vanaf 20,-

Koffie vitamines superfoods dark roast

Energy/Focus
Dark Roast Blend

Vanaf 10,25

  • Vitamine B1, B2 & B12
  • Superfoods Guarana & MCT
  • Biologisch afbreekbare capsules
  • Nespresso® Compatible

Energy/Focus
Medium Roast Blend

Vanaf 10,25

  • Vitamine B1, B2 & B12
  • Superfoods Guarana & MCT
  • Biologisch afbreekbare capsules
  • Nespresso® Compatible

“Cupplement gives me an added 1% gain that all top athletes are looking for!”​

David Harte

Olympic Hockey Player
Goalkeeper Kampong Heren 1
2x World’s Best Goalkeeper

Wat zit er in Cupplement

koffie, vitamine koffie, peru, fairtrade, koffie op werk, koop koffie,

Koffie

De koffie is fruitig en licht bitter. De bonen zijn 100% Arabica en de koffie is geschikt voor een lungo. De capsules zijn NespressoⓇ compatible en de sterkte van de koffie is 6/10.

bestellen, koop nu, vitamine, vitamine koffie, b1, b12, b3, energiemetabolisme, cupplement, koffie,

Vitamine B1, B2, en B12

Vitamines die bijdragen aan je energiemetabolisme, het snel en efficiënt omzetten van je voeding naar bruikbare energie. Dit is ook de reden waarom vitamine B wordt toegevoegd aan energiedrankjes en nu dus aan Cupplement. 

mct, mct-olie, mct-poeder, energie, kokos, focus, vetten, bulletproof

MCT

MCT-olie is een van de vetten waar kokosolie uit bestaat. Het zorgt ervoor dat je brein beter kan functioneren en van alle vetten is MCT degene die het snelst wordt omgezet door je lichaam in energie. Als je je na het drinken van MCT niet kan focussen weet ik het ook niet meer.

Guarana, guarana poeder, cafeine, thiamine, vitamine koffie, cupplement, superfood, energie, focus,

Guarana

In Brazilië heb je energiedrankjes vol met Guarana. Dus dat Guarana veel energie geeft is bekend over heel de wereld. De energie uit Guarana wordt langzaam in je lichaam opgenomen waardoor je in plaats van een korte energieboost heel de dag meer energie hebt

Wat mensen ervan vinden

FAQs

MCT-olie is een gezonde vet wat een onderdeel is van kokosolie. Deze vetten bestaan uit middellange ketens waardoor het lichaam de vetten beter opneemt en het sneller energie oplevert. Daarnaast is het goed voor afvallen, spierbehoud en je immuunsysteem. Kortom een supergezonde superfood die je gaat helpen het maximale uit je dag te halen. Lees meer.

Wij hebben er altijd al over nagedacht hoe we onze energie het best kunnen verdelen gedurende de dag. De gekozen vitamines zorgen samen onder andere voor een verbeterde concentratie en dat je energie beter over de dag verdeeld is. Geen dip meer halverwege de dag, wie wil dat nou niet? 

Guarana is een besje met een beetje een apart aanzicht. Maar laat het uiterlijk je niet misleiden. Deze superfood heeft heel veel gezondheidsvoordelen. De Tanine in deze bes zorgt dat de cafeïne langzamer wordt vrijgegeven in het lichaam waardoor je langer energie hebt. De alkaloïden, theobromine en theofylline in deze bes zorgen voor een voldaan gevoel na consumptie en kunnen helpen bij het afvallenMet zo veel voordelen moest dit wel een onderdeel worden van onze koffie! Lees meer. 

Wat wij aanbevelen is een consumptie van 2 koppen koffie per dag. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid cafeïne. Dit is overigens bij andere koffies hetzelfde en dus niet product specifiek. Wanneer je voor deze ene keer een kopje extra drinkt kan dat ook geen kwaad. De toegevoegde vitamines zijn wateroplosbaar en als je meer krijgt dan je nodig hebt, gebruikt je lichaam het simpelweg niet en plas je het uit. Het is dus niet gevaarlijk! 

Op dit moment is Cupplement nog niet in veel winkels verkrijgbaar maar dat zal binnenkort veranderen. Voor nu is online bij ons bestellen de makkelijkste manier. Bij welke winkel zou je onze koffie graag zien liggen? Laat het ons weten via het contactformulier!

De toegevoegde vitamines en superfoods hebben op zichzelf een licht bittere smaak, maar omdat de hoeveelheden in de koffie laag zijnkomt dat verder niet terug in de smaak van de koffie. Zo drink je de koffie die je gewend bent, maar dan supergezond! 

Het wisselt per vitamine hoeveel uiteindelijk in je kop koffie terecht komt. Dit fluctueert van 60tot 90%. We zijn er mee bezig om dit te optimaliseren zodat in elke cup precies de juiste hoeveelheid zit.  

De Medium Roast blend bestaat uit El Palto koffie afkomstig van PeruOnze Lungo koffie is Fairtrade en wordt hand geplukt. Het is 100% Arabica en wordt verbouwd op kleine plantages in El Plato. De koffie heeft een zachte, romige, zoete smaak. Hij is erg fruitig en niet te bitter. Lees meer. 

In de Dark Roast blend gebruiken wij een koffie met een nog meer uitgesproken smaak dan de Lungo. Het is een krachtige donkere espresso met een aangenaam licht bittere nasmaak. Bij deze koffie worden net als bij de vorige alleen Arabica bonen gebruikt en is uiteraard nog steeds 100% biologisch. 

Ja, onze capsules zijn 100% afbreekbaar doordat ze zijn gemaakt van gerecycled houtafval. Omdat er verder helemaal geen plastic of andere materialen gebruikt zijn kunnen ze zelfs in de gft bak worden gegooid, uiteraard na gebruik! 

Onze cups werken in alle Nespresso®-machines. Helaas kunnen ze niet worden gebruikt in ingebouwde machines zoals Miele, GaggiaSaeco en Siemens en niet in machines met een capsulehouder. 

Op dit moment bevat onze kleinste verpakking 20 cups, dit is ideaal om te proberen en te testen of de smaak bevalt. 

De twee ingrediënten die cafeïne bevatten zijn guarana en de koffie op zichzelf. In het totaal zal een kop koffie tegen de 85mg cafeïne bevatten. Een gemiddelde koffie is 5 mg minder omdat het geen guarana bevat. De limiet is 400 mg op een dag, het is er dus nog ruim onder. 

Cupplement is tenminste een jaar houdbaar. Als je een oude verpakking hebt en toch twijfelt of je product vervallen is kan je de datum checken die op de verpakking is weergegeven. 

Op dit moment is er één blend beschikbaar en de tweede is onderwegWij zijn druk bezig met het ontwikkelen van verschillende variaties, zodat wij straks meer soorten lekkere en gezonde koffie kunnen aanbieden. Heb je suggesties, mail ons gerust.  

Onder ´koffie op werk´ kan je in grotere hoeveelheden onze koffie bestellen, zodat je samen met je collega´sook op het werk van onze gezonde en duurzame koffie kan genieten. Zo kunnen jullie op een lekkere manier de productiviteit verhogen. Je kan direct voor je bedrijf bestellen via deze link

Op dit moment zijn wij nog niet bezig met de ontwikkeling van een poeder of bonen vorm, maar wellicht komt hier in de toekomst verandering in. Wat minder ver in toekomst ligt, zijn de Dolce Gusto cups. Deze willen wij nog eerder op de markt brengen dan de poeder of bonen varianten. 

Wanneer je voor 2 uur s ´middags besteld wordt het dezelfde dag verzonden, dan duurt het maximaal twee/drie werkdagen voor je het binnen hebt. 

De meeste mensen bestellen bij ons via de website, hiernaast is het mogelijk om je bestelde product op te halen in Utrecht. Hierbij hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook vanaf een bestelling van 20 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. 

Jammer dat de bestelling niet goed is aangekomen, je kan hiervoor contact met ons opnemen en dan vinden we samen een oplossing. Mail naar contact @cupplement.nl. 

Dat is vreemd. Neem contact met ons op en dan kijken we waar het is misgegaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang unieke aanbiedingen, kortingscodes en uiteraard leuke updates!