Altijd gratis bezorging vanaf 20,-

Veelgestelde vragen

Wat wij aanbevelen is een consumptie van 2 koppen koffie per dag. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid cafeïne. Dit is overigens bij andere koffies hetzelfde en dus niet product specifiek. Wanneer je voor deze ene keer een kopje extra drinkt kan dat ook geen kwaad. De toegevoegde vitamines zijn wateroplosbaar en als je meer krijgt dan je nodig hebt, gebruikt je lichaam het simpelweg niet en plas je het uit. Het is dus niet gevaarlijk! 

De toegevoegde vitamines en superfoods hebben op zichzelf een licht bittere smaak, maar omdat de hoeveelheden in de koffie laag zijnkomt dat verder niet terug in de smaak van de koffie. Zo drink je de koffie die je gewend bent, maar dan supergezond! 

Het wisselt per vitamine hoeveel uiteindelijk in je kop koffie terecht komt. Dit fluctueert van 60tot 90%. We zijn er mee bezig om dit te optimaliseren zodat in elke cup precies de juiste hoeveelheid zit.  

Ja, onze capsules zijn 100% afbreekbaar doordat ze zijn gemaakt van gerecycled houtafval. Omdat er verder helemaal geen plastic of andere materialen gebruikt zijn kunnen ze zelfs in de gft bak worden gegooid, uiteraard na gebruik! 

Onze cups werken in alle Nespresso®-machines. Helaas kunnen ze niet worden gebruikt in ingebouwde machines zoals Miele, GaggiaSaeco en Siemens en niet in machines met een capsulehouder. 

We begrijpen dat dit erg vervelend is, echter hebben wij een tip om dit probleem te verhelpen. Spoel je koffiemachine één keer door zonder cup erin. Hierdoor zal de volgende keer dat je Cupplement koffie zet het apparaat weer goed doorlopen.

Onder ´koffie op werk´ kan je in grotere hoeveelheden onze koffie bestellen, zodat je samen met je collega´sook op het werk van onze gezonde en duurzame koffie kan genieten. Zo kunnen jullie op een lekkere manier de productiviteit verhogen. Je kan direct voor je bedrijf bestellen via deze link

Op dit moment zijn wij nog niet bezig met de ontwikkeling van een poeder of bonen vorm, maar wellicht komt hier in de toekomst verandering in. Wat minder ver in toekomst ligt, zijn de Dolce Gusto cups. Deze willen wij nog eerder op de markt brengen dan de poeder of bonen varianten. 

Wanneer je voor 2 uur s ´middags besteld wordt het dezelfde dag verzonden, dan duurt het maximaal twee/drie werkdagen voor je het binnen hebt. 

De pakketten worden verstuurd met DHL, vanaf een bestelling van 20 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. 

Jammer dat de bestelling niet goed is aangekomen, je kan hiervoor contact met ons opnemen en dan vinden we samen een oplossing. Mail naar contact @cupplement.nl. 

Dat is vreemd. Neem contact met ons op en dan kijken we waar het is misgegaan

Contact ons

Staat jou vraag er niet tussen?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk met jou contact op!

Winkelwagen

0
Voeg nog voor 20,00 toe voor gratis verzending!
0%
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup

Available Coupon

X
Chat met Stefan