Geef je team een doosje vol energie cadeau

Verras je team met de gezonde en duurzame koffie van Cupplement.

Meest besteld!

Energy/Focus Blend

50 stuks

24,95

Gratis bezorging

Energy/Focus Blend

100 stuks

48,95

Gratis bezorging

Energy/Focus Blend

150 stuks

72,95

Gratis bezorging

De voordelen

voor jou en voor de wereld

Goed voor jou

Vitamines en superfoods van hoge kwaliteit. In 1 kop koffie zit 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van de vitamines. Drink 's morgens dus één kop Cupplement en heb de hele dag door meer energie en focus.

Goed voor het milieu

Biologische afbreekbare koffie capsules, die je zelfs in de GFT-bak mag gooien. De koffie in deze biologische capsules is zowel Fairtrade als BIO gecertificeerd. Dus goed voor de boeren en het milieu.

Heerlijke koffie

De koffie smaakt heerlijk. Het heeft een licht bittere smaak. De toegevoegde superfoods en vitamines maken de koffie iets romiger en voller. Heerlijk!

Wat zit erin?

Een overzicht van alle ingrediënten die in de koffiecapsules van Cupplement zitten.

koffie, vitamine koffie, peru, fairtrade, koffie op werk, koop koffie,

Koffie

De koffie is fruitig en licht bitter. De bonen zijn 100% arabica en de koffie is geschikt voor een lungo. De Capsules zijn NespressoⓇ compatible en de sterkte van de koffie is 6/10.

bestellen, koop nu, vitamine, vitamine koffie, b1, b12, b3, energiemetabolisme, cupplement, koffie,

Vitamine B1, B2, en B12

Vitamines die bijdragen aan je energiemetabolisme, het snel en efficiënt omzetten van je voeding naar bruikbare energie. Dit is ook de reden waarom vitamine B wordt toegevoegd aan energiedrankjes en nu dus aan Cupplement. 

mct, mct-olie, mct-poeder, energie, kokos, focus, vetten, bulletproof

MCT

MCT-olie is een van de vetten waar kokosolie uit bestaat. Het zorgt ervoor dat je brein beter kan functioneren en van alle vetten is deze vorm degene die het snelst wordt omgezet door je lichaam in energie. Als je je hierdoor niet kan focussen weet ik het ook niet meer.

Guarana, guarana poeder, cafeine, thiamine, vitamine koffie, cupplement, superfood, energie, focus,

Guarana

In Brazilië heb je energiedrankjes vol met Guarana. Dus dat Guarana veel energie geeft is bekend over heel de wereld. Maar het toffe aan dit magische besje is dat je niet ineens een energieboost krijgt maar dat je gedurende heel de dag merkt dat je meer energie hebt, waardoor je ook geen energiedip erna zal ervaren.

Deze ondernemers gingen je voor

Fairtrade koffie

Onze koffie is van eerlijke oorsprong en uiteraard van de beste kwaliteit. In de capsules zit Fairtrade koffie uit Peru, gemalen van 100% Arabica bonen.

Biologisch afbreekbare capsules

Aluminium cups zijn zo 2019. Gelukkig drink jij uit biodegradable capsules. Dit zijn composteerbare capsules die je zo bij de GFT kan gooien.

BIO gecertificeerd

Onze koffie is BIO gecertificeerd om er zeker van te zijn dat het een eerlijke herkomst heeft. Goed voor iedereen dus! 

Voedingsinformatie

bestellen, koop nu, voedingswaarde, vetten, koolhydraten, suiker, zout, eiwitten, vezels,

Dosering en gebruik

Gebruik maximaal 2 capsules per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Hoge dosering kan maag- en darmklachten veroorzaken. Gebruik dit product in combinatie met een gevarieerd, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang unieke aanbiedingen, kortingscodes en uiteraard leuke updates!