Altijd gratis bezorging vanaf 20,-

MCT Olie

Gezonde en lekkere MCT olie, zo in je koffie

Bulletproof®

Cupplement hebben wij bedacht tijdens het sporten. Wij, Stefan en Florian, waren aan het sparren over bulletproof® koffie. Dit drankje geeft veel energie en is erg populair in Amerika. Wij waren aan het brainstormen over de gezondheidsvoordelen en of er meer toepassingen waren van superfoods toevoegen aan de koffie.

Waarom MCT-Olie?

In bulletproof® koffie zit kokosolie en kokosolie bestaat voor meer dan de helft uit MCT-vetten. Mocht dit nou net het ingrediënt zijn dat jou die energieboost geeft na het drinken van bulletproof® koffie. MCT-olie zijn vetten die bestaan uit middellange keten en valt dus onder de gezondere vetten. Naar deze vetten zijn ontzettend veel onderzoeken gedaan. Meerdere onderzoeken hebben bijvoorbeeld aangetoond dat het de suikers sneller naar de spieren brengt. Op deze manier behoud je meer spiermassa en helpt het bij het afvallen, omdat het je eetlust remt. Ook is MCT-olie goed voor je immuunsysteem en het helpt je focussen en beter dingen onthouden. Maar de reden dat het in combinatie met koffie zo populair is geworden is, omdat MCT-vetten sneller worden opgenomen door het lichaam. Hierdoor krijg je er sneller en meer energie van dan je de andere gezonde vetten met een langere keten aan het eten of drinken bent.

Hoeveelheid MCT-Olie

Omdat het vetten zijn zitten er natuurlijk calorieën in, dus probeer er niet helemaal lel op te gaan. Een gezonde hoeveelheid zou je helpen het beste uit jezelf te halen. Pure vetten laten je ontzettend snel vol zitten, waardoor het is lastig om meer dan de gezonde hoeveelheid van vetten binnen te krijgen. Nu hoor ik jou misschien denken, maar ik kan makkelijk 30 snickers achter elkaar op eten, daar zitten toch ook vetten in? Ja dat klopt, maar de combinatie aan vetten met suikers en koolhydraten zorgen ervoor dat je gemakkelijk veel meer op kan. Gelukkig zitten die ongezonde goedjes niet in onze gezonde koffie. 

Dit vind je mogelijk ook interessant

Winkelwagen

0
Voeg nog voor 20,00 toe voor gratis verzending!
0%
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup

Available Coupon

X
Chat met Stefan