Altijd gratis bezorging vanaf 20,-

Wil jij ook al je essentiële vitamines, mineralen en superfoods binnen door een heerlijke kopje koffie.

Wil jij het ook? Alle essentiële vitamines, mineralen en superfoods binnen krijgen in een heerlijke kop koffie.

Heerlijke 100% Arabica koffie
Met vitamines, mineralen en superfoods
In biologisch afbreekbare Nespresso cups
Cupplement
Normale koffiecups

Verkrijgbaar bij:

Gorillas
Jumbo
HollandBarrett
Robin Sterk

Begonnen bij het Try-out pakket, maar nu net een abonnement afgesloten. Heerlijke sterke koffie!

Afra de Boar

De eerste bestelling gedaan vanwege de duurzame cups, positief verrast door de smaak.

Fleur van Bongelen

Voor dezelfde prijs als Nespresso cups heb je duurzame cups plus vitamines, goede deal.

Probeer het nu

5/5

Het try-out pakket

Totaal: €23,43

Maar nu voor 9,99

Meer energie, een betere weerstand, stabiele focus, kortom het maximale uit jezelf halen dat wil iedereen. Maar aangezien gezonde voeding complex is en niet altijd even lekker doet toch niet iedereen het. Wij helpen jou het maximale uit jezelf te halen door de perfecte combinatie aan superfoods, vitamines en mineralen toe te voegen aan jouw heerlijke kopje koffie.

Bekijk de video en zie wat je gaat ontvangen

Het try-out pakket

Bestel nu voor €9,99

10 cups Energy/Focus blend espresso

Voor slow release energie en meer focus

Heb je ook na een normale kop koffie dat je even veel energie hebt en daarna weer inkakt? Of de energieboost niet eens meer merkt? Deze energy/focus blend lost beide problemen op.

Aangezien er meer cafeïne in deze koffie zit zal je hierdoor meer energie ervaren, maar niet voor even… voor maar liefst 3 uur lang. Dit komt doordat er bepaalde antioxidanten in de Guarana zitten waardoor de cafeïne langzamer wordt opgenomen. 

Heerlijke 100% arabica koffie met extra:
Met extra cafeïne
Met brain enhancing superfoods
Onderzocht en gekeurd door Eurofins

10 cups Immunity blend lungo

Met 1 kop al je vitamines binnen

Meer dan de helft van de Nederlanders slikt vitamine C of D pillen, maar misschien heb je ook wel eens gehoord dat Nederlanders erg duur plas hebben omdat ze veel van deze vitamines weer uitplassen. Dit komt omdat in veel vitamine pillen, voornamelijk multivitamines, bepaalde vormen van vitamine C en D zitten die slecht op te nemen zijn door je lichaam. Dit in combinatie met dat je vaak in één keer 1000% ADH van deze vitamines binnen krijgt, zorgt ervoor dat je veel weer uitplast.

In Cupplement zitten de best opneembare pure vormen van deze vitamines. Daarnaast kan je twee keer per dag een kop koffie nemen waardoor je niet je gehele dosis in 1x maar verdeelt over de dag binnen krijgt.

Heerlijke 100% arabica koffie met extra:
review manon
Michelle Vrij

Als diëtist ben ik vaak sceptisch over dit soort producten, maar deze jongens hebben goed nagedacht over de combinatie.

Melanie van Zenden

Ik kende het concept al uit Amerika en hoopte al dat het naar Nederland zou komen, chapeau hoe jullie het hebben gedaan.

Milan Frenk
Milan Frenk

Ik ben van de pre-workout voor het sporten afgestapt en vervangen door de Energy/Focus blend, een stuk beter voor mijn hart.

Bestel het Try-out pakket

En ontvang gratis een E-book vol met ochtend gewoontes.

Ieder succesvol persoon heeft zijn of haar eigen gewoontes en die hebben er mede voor gezorgd dat diegene zo succesvol is geworden. Mega veel van deze gewoontes heb ik zelf uitgeprobeerd, van elke ochtend een shotje olijfolie nemen tot elke ochtend 2 minuten naar een poster van een gespierde spartaan kijken. Sommige van deze gewoontes hebben mij weinig gebracht terwijl andere mijn leven hebben veranderd, waaronder

Dit E-book ontvang je gratis bij het try-out pakket.
Money back guarantee

Bevalt het pakket niet? Stuur ons een e-mail (contact(at)cupplement.nl) met het onderwerp “try-out pakket geld retour aub” en binnen 1 werkdag ontvang je het geld terug.

130 tevreden klanten

Al 130 klanten hebben het try-out pakket besteld! En meer dan 30% van deze klanten keert terug. Wordt jij klant nummer 131?

Wees er snel bij

Want de prijs zal snel veranderen

Zoals je misschien wel hebt gezien blijven de koffieprijzen maar stijgen. Wij willen hier niet aan meedoen maar zo wordt het wel telkens lastiger om dit product voor deze prijs te verkopen. Wees er dus snel bij voordat we onze prijs ook moeten verhogen.

Waar ken je ons van

Florian (L) & Stefan (R)

Een jaar zijn we al bezig met producten aanbieden om mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Vorig jaar deden we mee met Dragons Den Dit heeft ons een enorme boost gegeven. Nu leveren we onze producten ook aan de Plus, de AH, de Gorillas en de Holland & Barrett.

Europalaan 20

3526KS Utrecht

+31 6 51983809

[email protected]

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup

Available Coupon

X
Chat met Stefan