Altijd gratis bezorging vanaf 20,-

Het verhaal achter Cupplement

It's more than just coffee

Onze missie

De wereld te inspireren om het maximale uit zichzelf te halen met een minimale impact op het milieu. Met onze voedingsproducten willen wij jou helpen om je fysiek en mentaal gezond te voelen zodat jij vol goede energie je dromen kan najagen. Start feeling great!

Florian & Stefan

In onze studententijd merkten wij hoe lastig het soms is om gevarieerd te eten en dagelijks alle vitamines binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft. Hierdoor voelden wij ons regelmatig niet fit en hadden wij het idee dat we wel wat extra energie konden gebruiken. 

De ongezonde energiedranken lieten wij liever links liggen, maar koffie was onze grote favoriet. Maar valt daar niet meer uit te halen? 

En hier ontstond het idee van Cupplement. Een upgrade van je dagelijkse kop koffie zodat je de hele dag vol goede energie kan presteren! 

Product-ontwikkeling

Het begon allemaal met de de Energy/Focus blend. Een heerlijke koffie met toegevoegde vitamines en superfoods die je fysieke en mentale gezondheid ondersteunen. Uiteraard verpakt in biologisch afbreekbare capsules voor je Nespresso apparaat. 

Inmiddels hebben we ook een Immunity blend uitgebracht en werken we hard aan de ontwikkeling van nieuwe blends. Onderzoek in samenwerking met Hogescholen en Universiteiten vormt hiervoor de basis. 

Maar hier blijft het niet bij… Ons doel is om hét gezonde koffiemerk te worden en de wereld te inspireren om het maximale uit zichzelf te halen. 

Team cupplement MCT olie kopen
Meld je aan voor onze fanbase

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste updates. 

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup

Available Coupon

X
Chat met Stefan