Altijd gratis bezorging vanaf 20,-

Super Koffie

De kracht van koffie met vitamines en superfoods

Koffie met vitamines

De basis van Cupplement is natuurlijk koffie. Onze super koffie hebben wij zorgvuldig geselecteerd waardoor wij uiteindelijk een juiste balans hebben gevonden tussen de sterkte en de smaak. Dit heeft geleid tot een lichte en ietwat fruitige Lungo en een sterkere, licht bittere Espresso maling van 100% Arabica bonen. 

Je zou misschien verwachten dat door de toevoeging van vitamines, super-foods en supplementen de smaak van de koffie verandert. Gelukkig verandert de smaak minimaal waardoor jij maximaal kan genieten van jouw favoriete koffie!

Onze super koffie zit verpakt in biologisch afbreekbare capsules voor je Nespresso® apparaat zodat jij van koffie kan genieten tijdens het sporten, op kantoor of koffie tijdens het vasten.

Maak jij je wel eens zorgen over je vitamine opname?

Dat vitamines belangrijk zijn om optimaal te presteren wist je waarschijnlijk al. Toch is het lastig om te weten welke vitamines je moet nemen om het maximale uit je dag te halen. Wij hebben hier anderhalf jaar lang onderzoek naar gedaan om zo de vitamines toe te voegen waar jij al je doelen mee gaat behalen.

De toegevoegde vitamines zijn van hoogwaardige kwaliteit. De doseringen zijn gebaseerd op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Daarnaast hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar de stabiliteit van vitamines in koffie en onze doseringen daarop aangepast.

Ook hebben wonderzocht hoeveel van de vitamines uit de koffie in je koffiebeker komen. De vitamines die onze Energy/Focus Blend bevat zijn B1, B2 en B12. De Immunity Blend bevat de vitamines C,  D en B6.  Hieronder lees je meer over de verschillende vitamines en mineralen. 

Superfoods

Als extra booster hebben we voor superfoods gekozen. Dit omdat er veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar superfoods als energiebooster, zo konden wij de beste eruit pikken.

Onze superfoods zijn zorgvuldig geselecteerd voor de optimale blend. De superfoods in de Energy/Focus blend zijn  Green tea extract, cafeïne en Guarana. De green tea extract die wij gebruiken bevat 98% L-theanine. L-theanine is een aminozuur wat i.c.m. cafeïne zorgt voor meer focus en concentratie. Om die reden is er ook extra cafeïne toegevoegd.

In Guarana zit naast cafeïne ook tannine. Dit zorgt ervoor dat de cafeïne langzamer wordt opgenomen en je geen korte energieboost hebt, maar er langer het effect van zal merken.

Mineralen

Aan de Immunity Blend zijn twee verschillende mineralen toegevoegd. Deze mineralen zorgen onder andere voor een betere weerstand. Zo helpt zink het immuunsysteem bij het bestrijden van binnenvallende virussen en bacteriën. En speelt het een belangrijke rol als antioxidant. Verder is Zink cruciaal voor een goede groei en functioneren van het menselijk lichaam.

Calcium is ook toegevoegd aan de Immunity blend. De gezamenlijke inname van vitamine D en Calcium is enorm belangrijk voor sterke botten.

Duurzaamheid als voorwaarde

sportief wereld superfoods vitamines koffie

Duurzame koffiecapsules

De wereld wordt al genoeg onnodig belast. Wij willen jou helpen om optimaal te presteren maar wel op de voorwaarde dat onze impact op het milieu minimaal is. Daarom maken wij gebruik van biologisch afbreekbare capsules voor je Nespresso® apparaat.

Meld je aan voor onze fanbase

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste updates. 

Winkelwagen

0
Voeg nog voor 20,00 toe voor gratis verzending!
0%
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup

Available Coupon

X
Chat met Stefan