Altijd gratis bezorging vanaf 20,-

Is papa groot fan van koffie? En is het ook zo een sportfanaat of workaholic? Dan is dit het ideale Vaderdagcadeau

Uniek Vaderdagcadeau vanaf 44,95

Met onze vaste niet goed, geld terug garantie!

Mens health
Dragons Den
Quote
Algemeen Dagblad
Nu.nl

Wat is Cupplement?

Cupplement is een superkoffie. Cupplement is namelijk super gezond, super lekker en super duurzaam

Energy/Focus
Money back guarantee

Bevalt het pakket niet? Stuur ons een e-mail (contact(at)cupplement.nl) met het onderwerp “Vaderdag geld retour aub” en binnen 1 werkdag ontvang je het geld terug.

5032 tevreden klanten

Al 5032 klanten hebben de keto challange volbracht! Veel daarvan blijven er na de 5032 ook mee doorgaan. Wordt jij klant nummer 5033?

Het Vaderdagpakket

5/5

Alleen deze week €17 korting

Tijdelijk van 63,9 voor 44,95

5/5
Ik voel me veel energieker sinds ik deze koffie drink. Ideaal wanneer je een lange dag voor de boeg hebt.
Manon review koffie vitamines superfoods
Esther
5/5
Heerlijke koffie, je proeft de vitamines niet. Ik ben fan.
Jeroen cyclist
Tom
4/5
Geweldig dat de koffie lekker is en in de duurzame capsules zit. Dat je ook na 1 kopje 100% van je vitamine C binnen hebt is al helemaal mooi meegenomen.
Ferris

De Energy/focus blend

Wat zit er in deze heerlijk superkoffie blend

De Immunity blend

Wat zit er in deze heerlijk superkoffie blend

100% arabica koffie in biologische afbreekbare capsules
Met toegevoegde vitamines, mineralen en superfoods voor fysieke en mentale gezondheid
Aangetoond veilig product die is onderzocht en goedgekeurd door Eurofins

500ml MCT-olie C8

Om je koffie up te graden

MCT-olie is een onderdeel van kokosolie. Waarom is dit de ideale koffie upgrade

Foamy superkoffie

Maak een heerlijke vega MCT cappuccino

Wanneer je een scheutje MCT olie in je koffie doet blijft het normaliter als een olievlek drijven. Daarom helpen we jou om er een heerlijk romige cappuccino van te maken door er een opschuimer bij te doen. Bekijk de video hier links om erachter te komen hoe jij ook een heerlijke slow release superkoffie kan maken.

Alle informatie over dit product

Drink per blend maximaal 2 kopjes koffie per dag voor optimaal effect.

Geen bekende bijwerkingen wanneer aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid wordt gehouden.

Geen bekende allergenen.

Producten van Cupplement zijn ook verkrijgbaar bij

Gorillas
Jumbo
HollandBarrett

Veelgestelde vragen

Wat wij aanbevelen is een consumptie van 2 koppen koffie per dag. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid cafeïne. Dit is overigens bij andere koffies hetzelfde en dus niet product specifiek. Wanneer je voor deze ene keer een kopje extra drinkt kan dat ook geen kwaad. De toegevoegde vitamines zijn wateroplosbaar en als je meer krijgt dan je nodig hebt, gebruikt je lichaam het simpelweg niet en plas je het uit. Het is dus niet gevaarlijk! 

De toegevoegde vitamines en superfoods hebben op zichzelf een licht bittere smaak, maar omdat de hoeveelheden in de koffie laag zijnkomt dat verder niet terug in de smaak van de koffie. Zo drink je de koffie die je gewend bent, maar dan supergezond! 

Het wisselt per vitamine hoeveel uiteindelijk in je kop koffie terecht komt. Dit fluctueert van 60tot 90%. We zijn er mee bezig om dit te optimaliseren zodat in elke cup precies de juiste hoeveelheid zit.  

Ja, onze capsules zijn 100% afbreekbaar doordat ze zijn gemaakt van gerecycled houtafval. Omdat er verder helemaal geen plastic of andere materialen gebruikt zijn kunnen ze zelfs in de gft bak worden gegooid, uiteraard na gebruik! 

Onze cups werken in alle Nespresso®-machines. Helaas kunnen ze niet worden gebruikt in ingebouwde machines zoals Miele, GaggiaSaeco en Siemens en niet in machines met een capsulehouder. 

We begrijpen dat dit erg vervelend is, echter hebben wij een tip om dit probleem te verhelpen. Spoel je koffiemachine één keer door zonder cup erin. Hierdoor zal de volgende keer dat je Cupplement koffie zet het apparaat weer goed doorlopen.

Onder ´koffie op werk´ kan je in grotere hoeveelheden onze koffie bestellen, zodat je samen met je collega´sook op het werk van onze gezonde en duurzame koffie kan genieten. Zo kunnen jullie op een lekkere manier de productiviteit verhogen. Je kan direct voor je bedrijf bestellen via deze link

Op dit moment zijn wij nog niet bezig met de ontwikkeling van een poeder of bonen vorm, maar wellicht komt hier in de toekomst verandering in. Wat minder ver in toekomst ligt, zijn de Dolce Gusto cups. Deze willen wij nog eerder op de markt brengen dan de poeder of bonen varianten. 

Wanneer je voor 2 uur s ´middags besteld wordt het dezelfde dag verzonden, dan duurt het maximaal twee/drie werkdagen voor je het binnen hebt. 

De pakketten worden verstuurd met DHL, vanaf een bestelling van 20 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. 

Jammer dat de bestelling niet goed is aangekomen, je kan hiervoor contact met ons opnemen en dan vinden we samen een oplossing. Mail naar contact @cupplement.nl. 

Dat is vreemd. Neem contact met ons op en dan kijken we waar het is misgegaan

Team cupplement
v.l.n.r. Stefan, Milan, Florian & Mart

Cupplement heeft als missie om jou te helpen het maximale uit je dag te halen. Dit doen wij door jouw koffie een upgrade te geven zodat je lichaam de stoffen binnen krijgt die je nodig hebt om optimaal te kunnen presteren.

Al onze producten zijn uitgebreid onderzocht en wij werken alleen samen met Europese partijen om onze kwaliteit te waarborgen. 

Wat je doel vandaag ook is, het begint bij Cupplement. 

Cupplement B.V.

Europalaan 20

3526KS Utrecht

Telefoon: +31 6 51983809

Email: [email protected]

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup

Available Coupon

X
Chat met Stefan