Cupplement Koffie

De kracht van koffie met vitamines en superfoods

De koffie

De basis van Cupplement is natuurlijk koffie. Onze koffie hebben wij zorgvuldig geselecteerd waarbij wij uiteindelijk een juiste balans hebben gevonden tussen de sterkte en de smaak. Dit heeft geleid tot een lichte en ietwat fruitige Lungo en een sterkere, licht bittere Espresso maling van 100% Arabica bonen. 

Je zou misschien verwachten dat door de toevoeging van ingrediënten de smaak van de koffie verandert. Gelukkig verandert de smaak minimaal waardoor jij maximaal kan genieten van jouw favoriete koffie!

Onze koffie is BIO gecertificeerd en wordt geleverd in biologisch afbreekbare capsules voor je Nespresso® apparaat. 

De vitamines

Dat vitamines belangrijk zijn om optimaal te presteren wist je waarschijnlijk al. Toch is het lastig om te weten welke vitamines je moet nemen om het maximale uit je dag te halen. Wij hebben hier anderhalf jaar lang onderzoek naar gedaan om zo de vitamines toe te voegen waar jij al je doelen mee gaat behalen.

De toegevoegde vitamines zijn van hoogwaardige kwaliteit. De doseringen zijn gebaseerd op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Daarnaast hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar de stabiliteit van vitamines in koffie en onze doseringen daarop aangepast.

Ook hebben wonderzocht hoeveel van de vitamines uit de koffie in je koffiebeker komen. De vitamines die wij in onze blends gebruiken zijn B1, B2 en B12. Hieronder lees je meer over deze vitamines. 

De superfoods

Als extra booster hebben we voor superfoods gekozen. Dit omdat er veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar superfoods als energiebooster, zo konden wij er de beste uit pikken.

De toegevoegde superfoods bevatten naast vitamines belangrijke mineralen en antioxidanten die gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben. Onze superfoods zijn zorgvuldig geselecteerd voor de optimale blend. De superfoods in de Energy/Focus blend zijn Guarana en MCT-olie. Deze superfoods hebben een positieve invloed op je  energiemetabolisme. MCT zijn de snelst opneembare vetten waardoor je er direct het energieeffect van zal merken. 

In Guarana zit naast cafeïne ook tannine. Dit zorgt ervoor dat de cafeïne langzamer wordt opgenomen en je geen korte energieboost hebt, maar er langer het effect van zal merken.

Duurzaamheid

Onze missie is om jou te helpen om optimaal te presteren. Wij geloven daarbij in duurzame prestaties en onnodige belasting van het milieu past daar niet bij. Daarom zijn onze capsules Biologisch afbreekbaar. Onze capsules zijn gemaakt van suikers. Naast dat deze goed zijn voor het milieu (aangezien je ze zelfs bij het GFT kan gooien omdat er geen aluminium en plastic in zit) is het ook goed voor de koffie!

Probeer nu zelf onze biologisch afbreekbare capsules voor je Nespresso® apparaat.